Jarek Kasar – ma olin Chalice

, teatrikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
29-aastane Jarek Kasar räägib «Lindmehes» ausalt, mida 19 aastat lavaelu on temaga teinud, samuti pihib ta seksist, ema alkoholismist ja põhjendab, miks ta ei taha laulda «Minu inimesi».
29-aastane Jarek Kasar räägib «Lindmehes» ausalt, mida 19 aastat lavaelu on temaga teinud, samuti pihib ta seksist, ema alkoholismist ja põhjendab, miks ta ei taha laulda «Minu inimesi». Foto: NO99

Mul on üks laul, mis mind palju aastaid saadab. See Tõnis Mäe laul on tehtud küll juba 1996. aastal, kui Mikk Mikiver lavastas Tšehhovi «Kolm õde» Sagadis. Tõnis mängis seal Tusenbachi.


Seoste rida – ma tahan kuidagi jõuda «Lindmeheni» – algab mu jaoks sellest, et Šapiro 1973. aastal Draamateatris lavastatud «Kolmes ões» mängis Mikiver ise Veršininit ja Tusenbachi Juhan Viiding. Jarek Kasari laule kuulates, tema tekste lugedes olen mõelnud Jareki sarnaseks Juhan Viidinguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles