Põlvas sünnivad venemaala­sed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva haiglasse sünnitus-günekoloogiaosakonna juhataja Sirje Kõivu hoole alla tullakse nüüd lisaks Pihkvale ka Peterburist. Piiterlaste Jelena Merkulova ja Pavel Jegorovi poeg Pavel sündis 3. detsembril kell 04.04 ja kaalus 2960 grammi.
Põlva haiglasse sünnitus-günekoloogiaosakonna juhataja Sirje Kõivu hoole alla tullakse nüüd lisaks Pihkvale ka Peterburist. Piiterlaste Jelena Merkulova ja Pavel Jegorovi poeg Pavel sündis 3. detsembril kell 04.04 ja kaalus 2960 grammi. Foto: Indrek Sarapuu

See on otsekui jõuluime – Eesti provintsilinnakeses näevad ilmavalgust väikesed Venemaa kodanikud.

Põlva paikneb Tartu ja Pihkva vahel. Linnake on kuulus rahu ja vaikuse, läheduses asuvate devoni ajastust pärinevate liivaladestike, kauni metsiku looduse ja … kohaliku haigla sünnitusosakonna poolest.

Oktoobris kirjutas Den za Dnjom, miks venelannad tulevad piiri tagant Põlvasse sünnitama, nüüd aga avanes võimalus osakonda külastada ning arstide ja patsientidega isiklikult rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles