Politsei tabas ulatusliku operatsiooni käigus 13 arvatavat narkoärikat

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narkootikumid.
Narkootikumid. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Põhja prefektuuri narkopolitseinikud pidasid kolmepäevase politseioperatsiooni käigus kinni 13 narkootilise aine käitlemises kahtlustatavat isikut, said kätte suures koguses narkootikume ning üle 63 000 euro arvatavalt kriminaalsel teel hangitud sularaha.

Nii mõnegi narkomaani, aga ka diilerite ja vahendajate jõulud said rikutud, kui Põhja prefektuuri narkopolitseinikud möödunud nädalal, vahetult enne pühi politseioperatsiooni korraldasid, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Saak oli muljetavaldav: 34 kontrollitud isikut, 13 kahtlustatavat, kellest üheksa jättis kohus pooleks aastaks vahi alla.

«13 isikust üks peeti kinni kahtlustatuna kanepi vahendamises, üks amfetamiini vahendamises ja käitlemises ning ülejäänud 11 isikut kõik fentanüüli käitlemises suures koguses, lisaks ühe kriminaalasja käigus leidsime ka suures koguses sularaha, natukene üle 63 000 euro,» ütles Põhja prefektuuri narkokuritegude talituse juht Kaido Kõplas.

Narkopolitseinike imestus oli suur, kui riiulis raamatutega tutvust tehes sealt vahelt suurtes kupüürides eurosid välja tulema hakkas, kisaks tuli päevavalgele suur hulk varastatud kraami, jalgrattaid, helitehnikat jms, vähemalt kuni kohtuotsuseni on narkodiilerid ilma ka oma Lexusest ja BMW X-5st, mida kasutati kauba müümiseks, kaubaks fentanüül, narkomaanide seas tuntud kui valge hiinlane, mida saadi kätte üle 2000 doosi, lisaks sadakond doosi amfetamiini ja 60 doosi kanepit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles