Remedia: palume meedial austada mälestust lahkunust

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Elmo Riig / Sakala

Alkoholitootja Remedia palus austada ootamatult lahkunud ettevõtte juhatuse liikme Margo Rumaski mälestust.


Remedia juhatuse esimees Aleksander Skoblov ütles, et on kahetsusväärne, et 36 aastase noore mehe traagiline surm annab jätkuvalt kõneainet. «Surma põhjused ei saa olla ajakirjandusliku spekulatsiooni objektiks,» lisas Skoblov.

Tema kinnitusel on viimastel nädalatel toimuv tekitanud Remediale väga suurt kahju. «Me teeme tööd, et taastada usaldust oma partnerite ja klientide silmis ning vabandame kõigi ettevõtete ees, kelle tegevus on olnud seetõttu häiritud,» rääkis Skoblov.

Ühtlasi kinnitas ta, et Remedia ei ole patustanud ega seadust rikkunud. «Remedia on puhas ning kasutanud vaid ametlikke maksumärke.»

Skoblovi sõnul teevad nad maksu- ja tolliametiga igakülgset koostööd ning ootavad uurimise kiiret lõppu, mis kinnitaks ettevõtte tegevuse korrektsust.

Riigiprokuratuur teatas Remedia järelpärimise peale, et ettevõtte ei ole kriminaalasjas kahtlustav ning kriminaalasja algatamise ajendiks ei olnud AS Remedia tegevuse uurimine.

AS Remedia tasus möödunud aastal 52 miljoni eest aktsiisimakse. Ettevõtte käive moodustas 2008 aastal 90 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles