Üliõpilaskondade liit ei suutnud juhatust valida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on tudengipäevade maskott Villem..
Pildil on tudengipäevade maskott Villem.. Foto: Sille Annuk.

Täna Tartus toimunud Eesti Üliõpilaskondade Liidu (EÜL) volikogul toimunud valimistel ei valitud ära juhatuse liikmeid, sest ükski kandideerijatest ei kogunud vajalikul arvul hääli.

Liidu volikogu otsustas avada uuesti juhatusse kandideerijate nimekirjad, järgmised juhatuse valimised toimuvad 14. juunil EÜLi volikogu istungil.

Täna kandideerisid üliõpilaste katusorganisatsiooni esimeheks Arne Otter Eesti maaülikoolist ja Jaanus Riibe Tallinna tehnikaülikoolist. Aseesimehe kohale kandideeris Silver Kuusik Eesti Maaülikoolist, teatas liidu esindaja.

Kandideerimiseks peab soovija hiljemalt 8. maiks esitama avalduse, vabas vormis elulookirjelduse ning motivatsioonikirja. Samuti peab iga kandidaat koguma vähemalt 5 volikogu liikme allkirjad, kusjuures volikogu liikmed peavad olema kolme erineva kõrgkooli üliõpilaskonnast.

Ametisse valitava juhatuse volitused kestavad kaks aastat.

EÜL on 1991. aastal asutatud üliõpilaste katusorganisatsioon, mille eesmärgiks on esindada tudengite hariduslikke, sotsiaalseid ja kultuurilisi huve ning kaitsta nende õigusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles