Osturalli algab taas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris St Germaini jalgpalliklubi president Nasser al-Khelaif esitles eile Dohas meeskonna värsket liiget Lucas Mourat.
Paris St Germaini jalgpalliklubi president Nasser al-Khelaif esitles eile Dohas meeskonna värsket liiget Lucas Mourat. Foto: Reuters/ScanPix

Käes on jaanuar ning jalgpallimaailma suurklubid on valmis taas raha kulutama ja meeskonda uusi täiendusi tooma. Esialgu tundub, et kõige rohkem on valmis maksma  Inglismaa suurklubid.

Viimasel poolaastal on üleminekuturul olnud kuumimaks nimeks Madridi Atletico 26-aastane ründaja Radamel Falcao. Colombia koondise mängumees on küll vihjanud, et käimasoleva hooaja lõpuni sooviks ta pallida Madridis, kuid see ei tähenda, et tema nime seostamine Londoni Chelsea ja Manchester Cityga peaks lõppema.

Kui keegi peakski Falcao jaanuaris ära ostma, siis seniste oletuste järgi tuleks tema eest lauale laduda koguni 60 miljonit eurot ning selle tehingu teostudes saaks sellest tõenäoliselt jaanuari suurim ost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles