Tallinnas algab kainestusmaja ehitus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kainestuskamber.
Kainestuskamber. Foto: Ants Liigus

Homme pannakse aadressil Paldiski mnt 62 nurgakivi kainestuskambritega arestimajale, mis peaks valmima septembrikuus.


«50 kohaline kainestuskambritega arestimaja loob võimaluse pakkuda Tallinna tänavatel ja teistes avalikes kohtades ebakaines olekus kaaslinlasi häirivatele isikutele turvalist kohta kainenemiseks ning tagab joobes isikutele vajaliku meditsiinilise abi ja ööpäevaringse järelevalve,» ütles abilinnapea Merike Martinson Raepressi vahendusel.

Arestimajas korraldatakse kainenemisele toodud isikutele vajalik meditsiiniline abi ja ööpäevaringne järelevalve. Politseiamet tagab arestimaja kainestuskambri tööks vajaliku personali ja tehnilised vahendid.

Tallinna linn kannab hoone ekspluatatsiooniga seotud kulud ning sõlmib lepingud Lääne-Tallinna Keskhaiglaga meditsiiniteenuse osutamiseks. Kümme kohta on kainestusmajas ette nähtud terviseprobleemidega kainenejatele, kuid vajadusel on meditsiiniline abi tagatud kõigile klientidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles