Tartlased teevad väikelastele e-aabitsat

Martin Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu 3TeeKann üks omanikke Arlis Narusberk, kes on e-aabitsa mõtet koos Raul Kübarsepaga juba aastaid haudunud.
Osaühingu 3TeeKann üks omanikke Arlis Narusberk, kes on e-aabitsa mõtet koos Raul Kübarsepaga juba aastaid haudunud. Foto: Sille Annuk

Haridus- ja teadusministeeriumist koolieelikuile elektroonilisi õppemänge nõutama läinud tartlane Raul Kübarsepp võttis kinni ametniku soovitusest teha arendav e-materjal valmis kodanikualgatuse korras.

Põhitööna Tartu kunstikoolis 3D õppekava arendav Kübarsepp loodab koos mõttekaaslastega koguda portaalis hooandja.ee 10. jaanuariks 2000-eurose stardikapitali. See võimaldaks esimesed peatükid loodavast e-aabitsast, matemaatikamängud 2–4 aasta vanustele lastele, valmis teha juba 1. märtsiks.

24 päevaga saadi 62 toetajalt kokku 1700 eurot. Vastu pakutakse neile aabitsa kasutajakontosid vastavalt toetussumma suurusele ning mitmesuguseid meeneid kohvikruusidest poekottideni. Kui tähtajaks stardikapitali kokku ei saada, makstakse kõik toetused inimestele tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles