Tallinna tänavate remontijad töötavad ööpäev läbi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun

Tallinna tänavate hooldusremondiga tegelevad firmad kasutavad kevadist kuivaperioodi ja töötavad ööpäev läbi.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on päevasel ajal tänavatel seitse brigaadi freesijaid- asfalteerijaid ja öösiti töötab kaks brigaadi. «Öösel töötatakse eelkõige neil teelõikudel, kus päevane remont liigselt liiklust takistab,» ütles Boroditš Raepressi vahendusel.

Alanud nädalal tehakse asfaltbetoonkatete freesimis- ja betoneerimistöid Peterburi teel, Tehnika tänaval, Rohu tänaval, Telliskivi tänaval, Ristiku tänaval, Petrooleumi tänaval, Tuukri tänaval, Ahtri tänaval, Vilmsi tänaval ning Mere puiesteel ja Põhja puiesteel.

Teekatte remonti mehaanilise immutamisega tehakse selle nädala kavade kohaselt Valdeku tänaval Männiku tee ja Vabaduse puiestee vahelisel lõigul. Suur-Sõjamäe tänaval Smuuli teest linna piirini ja Raudtee tänaval Pärnu maantee ja Rahumäe tee vahelisel lõigul. Teepeenarde remonti on kavas teha Betooni tänaval, Paneeli tänaval, Peterburi teel ja Viljandi maanteel.

Tallinna tänavate hooldusremondiks on käesoleval aastal ette nähtud 85 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles