Tartus alustab suusaneljapäevakute sari

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäevakute avastart antakse Tähtveres, kus ürituse eestvedaja Vahur Teppani sõnul saab ka suuski määrida ja laenata.
Neljapäevakute avastart antakse Tähtveres, kus ürituse eestvedaja Vahur Teppani sõnul saab ka suuski määrida ja laenata. Foto: Sille Annuk

Heitlikust talveilmast hoolimata lükkab MTÜ Suusahullud sel nädalal käima suusaneljapäevakute sarja, mis viib osalejad järgmiste nädalate jooksul kümnesse Tartumaa paika talisporti nautima.

Suusaneljapäevakute eestvedaja Vahur Teppani sõnul sai ta sarja mõtte Tallinnast, kus on niisugust üritust peetud juba viis aastat. Võistluse juhendi järgi saab neljapäevakutel osaleda nii individuaalselt kui võistkonnana ning võimalus on valida kas rahvarada või 4–5-kilomeetrine võistlusdistants.

«Üldiselt rahva- ja võistlusrada kattuvad, aga rahvaraja läbimisel pole aeg oluline. Pingerida aja järgi keegi ei tee ja selle järgi auhindu ei jagata,» selgitas Teppan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles