Andrus Sukles sai maakohtust õiguse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Andrus Sukles poseeris eile pärast õigeksmõistvat otsust koos oma advokaadi Küllike Nammiga fotograafidele.
Ärimees Andrus Sukles poseeris eile pärast õigeksmõistvat otsust koos oma advokaadi Küllike Nammiga fotograafidele. Foto: Peeter Langovits

Harju maakohus mõistis eile õigeks oma endise äripartneri Tullio Libliku palgamõrva kavandamise katses süüdistatud ärimehe Andrus Suklese, kuigi tõsiasi, et ta soovis oma endist äripartnerit tappa, leidis kohtus kinnitust. Tõendid osutusid aga ebaseaduslikuks.

Riigiprokurör Steven-Hristo Evestus nõudis Suklese süüdimõistmist tapmisele kihutamise katses omakasu ajendil ning mehe karistamist nelja aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega, millest tal tulnuks vanglas kohe ära kanda kuus kuud.

Suklese advokaadid Kristiina Lee ja Küllike Namm leidsid, et nende kaitsealune tuleks kuriteokoosseisu puudumise tõttu õigeks mõista. Harju maakohus mõistiski mehe tapmisele kihutamise katses õigeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles