Pühad läbi: politsei viis purjuspäi kaaskodanikke tülitanud jõuluvana kainenema

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana. Pilt on illustratiivne.
Jõuluvana. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel pidas politsei Tapal kinni ja viis kainenema purjuspäi kaaskodanikke tülitanud «jõuluvana», kes on samamoodi käitunud varasematelgi aastatel ja korra ka pingil tukkunud.

5. jaanuari lõuna ajal tuli Tapa bussijaamast Rakvere politseisse teade, et jõuluvanakostüümis mees joob hõõgveini ja tülitab kaaskodanikke, kirjutab Õhtuleht. Politseile juba tuttav tegelane toodi Rakvere politseijaoskonda kainenema.

«Õhtul lasti mees kainestuskambrist välja tingimusel, et ta otse koju läheb. Mees lubaski, et võtab takso ja sõidab koju,» rääkis Ida prefektuuri pressiesindaja Mari Riina Rist Õhtulehele. «Politsei soovitustest jõuluvanakostüümi selga mitte panna mees ei hoolinud ja enne taksopeatusse suundumist tõmbas ta selle üleriiete peale.»

Sama mees on juba viimased seitse aastat jõulupühade ajal jõuluvanakostüümi selga pannud ja avalikus kohas alkoholi pruukinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles