TTÜ peatreener võib jääda tänasest tööta

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti-Läti ühisliigas neljandat kohta hoidva TTÜ võrkpallimeeskonna peatreeneri Aigor Kaibaldi kohale on kogunenud mustad pilved. Eile levisid korraks juba kuuldused, et ta ongi peatreeneri kohalt vallandatud, ent õhtul kinnitas TTÜ spordiklubi juht Heino Lill, et lõplik otsus langetatakse täna.

«Minul isiklikult on Kaibaldiga väga hea läbisaamine ja olen ka tema treeneritööga rahul, kuid samas on tal ka omad probleemid,» rääkis Lill. «Eriti tugev on ta meeskonna füüsilises ettevalmistuses.» Paraku oli see ka kõik, võimaliku vallandamise põhjusi ei soovinud ta täpsustada. «Sellest saab rääkida homme (täna – toim).»

Kaibaldi endaga ei õnnestunud Postimehel eile rääkida, kuna tema mobiiltelefon oli välja lülitatud. Kodust võrkpallielu hästi tundvate allikate sõnul on Lille mainitud probleemide olemust raske aimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles