Savisaar esitleb oma uut raamatut 15. jaanuaril

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Raepress

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar esitleb oma uut raamatut «Tõde Eestist» 15. jaanuaril Solarise Apollos.


«Raamatus sisaldub konkreetne sõnum nii Eesti kui ka rahvusvahelisele üldsusele. Sõnumi sisuks on tõde sellest, mis Eestis tegelikult toimub, mida on üritatud varjata ja maskeerida ning mille avaldamata jätmine on karuteene nii rahvusvahelisele üldsusele kui ka Eesti inimestele endile. Kes ei usu, et ühiskonnaga on võimalik manipuleerida, peab lugema seda raamatut. See raamat näitab teid, kuidas Eesti saab olla edukas. Raamat on esimene osa pikemast seeriast,» ütleb raamatu tutvustus Apollo kliendilehes.

Savisaar ise on varem ajakirjandusele öelnud, et on raamatuga rahul. «Ma olen raamatut juba näinud ja see näeb päris kena välja,» ütles Savisaar eelmise aasta lõpul Kuku saates «Linnatund».

Ta lisas, et «Tõde Eestist» teine köide ilmub kevadel, samuti olevat oodata venekeelset ja ingliskeelset versiooni. «Nii et jutt on nelja raamatu ilmumisest. See on suur seeria tegelikult,» rääkis Savisaar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles