Mupo manitseb majaomanikke

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majahoidja.
Majahoidja. Foto: Sille Annuk.

Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet tuletab kinnistute ja ehitiste omanikele meelde neile kuuluvate kinnistute, majade fassaadide ja haljastuse korrastamise kohustust.


Tallinna heakorra eeskirja kohaselt peavad kinnistu ja ehitise omanikud hoidma korras oma kinnistu ning kinnistu või ehitisega külgneva puhastusala, teatas Raepress.

Kinnistu ja ehitise omanikud on kohustatud hoidma korras maja fassaadi ja sinna juurde kuuluvad elemendid. Fassaadi elemendid peavad olema terved, nõuetekohaselt värvitud ning kinnitatud ehitusprojektiga vastavuses. Kui majade fassaadid on täis kritseldatud, siis lasub maja omanikel või haldajatele kohustus need korda teha.

Sammuti peab tegema umbrohutõrjet, niitma muru ja rohu, pügama heki ning korraldama väljapoole kinnistu piire kasvavate ja liiklust takistavate põõsa- ja puuokste kärpimist. Seoses kinnistute haljastus- ja korrastustöödega ei tohi unustada, et Tallinnas on keelatud jäätmete ja kulu põletamine.

Heakorra eeskirja nõuete rikkumistest võib teatada Munitsipaalpolitsei Ameti korrapidaja numbril 14410, oma piirkonna Mupo tugipunkti menetlejale või saata teate e-posti aadressile munitsipaalpolitsei@tallinnlv.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles