Lihulasse ei leitud politseinikku ka 850-eurose palgaga

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula.
Lihula. Foto: Mihkel Maripuu

Eelmise aasta viimasel päeval lõppes edutult juba kolmas konkurss leidmaks Lihula konstaablipunkti piirkonnapolitseinikku.

«Kahjuks konkurss Lihulasse piirkonnapolitseiniku otsimiseks luhtus ning sooviavaldusi ei laekunud,» teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammeleht Postimehele. Uus konkurss samadel tingimustel avatakse jälle veebruaris.

«Siinkohal tuleb kindlasti märkida, et konkursi teel sobiva kandidaadi otsimine on üks viis,» lisas Tammeleht. «Kindlasti ollakse avatud ka kandidaatidele, kes leitakse konkursiväliselt.»

Kui varasemalt pakuti piirkonnapolitseinikule ca 600 euro suurust brutopalka, siis kolmanda konkursi ajal oli juttu juba 850 euro suurusest brutopagast.

Lihulas pole kohapeal olnud piirkonnapolitseinikku juba aasta aega ning alates 1. detsembrist pole Lihula konstaablipunktis enam kohapeal ühtegi politseinikku. Konstaablipunkti mullu küll päris ei suletud, vaid sinna jäi teeninduspunkt, kus võetakse inimesi vastu kord nädalas.

Lihula konstaablipunkt teenindab 5000 inimest Hanila ja Lihula vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles