Ministeerium alustas Tallinna trammihanke järelevalvemenetlust

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna trammihanke vaidlustanud Stadler Bussnang AG taotluse alusel alustas rahandusministeerium 9. jaanuaril järelevalvemenetlust Tallinna trammiliinile nr 4 uute trammide ostmise riigihanke üle, et kontrollida hankija tegevuse õiguspärasust menetluse läbiviimisel.

Rahandusministeeriumi pressiesindaja Rainer Laurits ütles Postimehele, et ministeerium plaanib järelevalvemenetluses otsusele jõuda mõistliku aja jooksul.

Seni on rahandusministeeriumi juures tegutsev riigihangete vaidlustuskomisjon leidnud, et Stadleri pakkumus hankes ei ole vastav, seda kinnitas ka 31. detsembri otsuses Tallinna halduskohtus.

Tallinna linnatranspordi AS loodab, et vaidlused kord lõpevad ja linn saab uued trammid. Hankijal ei ole eelistust, kas need tulevad Šveitsist või Hispaaniast, mõlemad on tunnustatud tootjad, ütles ettevõtte esindaja, vandeadvokaat Alar Urm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles