Õuesillutise all peitub sisekosmos

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui galerii saab käima lükatud, on seal tunduvalt müstilisem ja pimedam. Pildil projekti juht Saskia Vällik (esiplaanil), Mari Rohtla (vasakult), Hele Riit-Vällik, Alvin Kanarbik ja Joosep Reimets.
Kui galerii saab käima lükatud, on seal tunduvalt müstilisem ja pimedam. Pildil projekti juht Saskia Vällik (esiplaanil), Mari Rohtla (vasakult), Hele Riit-Vällik, Alvin Kanarbik ja Joosep Reimets. Foto: Sille Annuk

Lille maja õuesillutise all keldrites on sündimas sisekosmose galerii, mis peaks aitama vähemalt mõnest noorest kunstipõlguse välja ravida. Näitus avatakse järgmisel nädalal.

«Üks tund sisekosmoses» on noortealgatusprojekt, mis näitab noortele teiste noorte tehtud kunsti kolmandate noorte loodud keskkonnas. Rühmitus Nabanemine on paar nädalat Lille maja suurtest keldritest müstilist kosmost kujundanud, et panna sinna üles taieseid.

Idee autor ja projektijuht Saskia Vällik käib Kivilinna gümnaasiumi 12. klassis ning kurtis, et ega tema vanuserühmale midagi põnevat ei tehta ja kui tahad, pead ikka ise korraldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles