Minister Parts vigastas suusatades sabakonti

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts
Juhan Parts Foto: Andres Haabu

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts kukkus esmaspäeval suusatamas käies, päev hiljem arsti juurde minnes selgus, et ta oli viga teinud sabakondile, mistõttu on istumine raskendatud.

«Esmaspäeva õhtul sõitsin oma Hiiu ringe ja kukkusin sabakondiga vastu maad,» meenutas Parts Õhtulehele. «Suusajälg oli väga jäine ja kuigi rada on hästi valgustatud, siis väljas oli pime ja just laskumise kohal olid väga jäised kohad, kukkusin ja sabakont sai muljuda.»

Partsi sõnul ta kohe vigastuse tõsidusest aru ei saanudki ja jätkas suusasõitu, järgmisel päeval oli aga ebamugavus siiski nii suur, et ta siirdus Ida-Tallinna keskhaigla erakorralise meditsiini osakonda, kus tehti talle röntgen.

«Praegu on lootust, et paari nädalaga läheb üle, peamine probleem on istumisega, kuid minu töös on palju istumist,» nentis Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles