Pensioniameti töötajana esinenud noormees pettis eakalt raha välja

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inspektsioon tegi Eurexile ettekirjutuse.
Inspektsioon tegi Eurexile ettekirjutuse. Foto: SCANPIX

Kui üle-eile ilmus ühe Narva maja ukse taha mees, kes väitis olevat pensioniraha toov postiljon ja pettis sel viisil korteriperenaiselt välja 150 eurot, siis eile juhtus sarnane lugu Sillamäel.

10. jaanuaril teatas Sillamäel Gagarini tänaval tundmatu noormees naispensionärile, et on pensioniametist ja tuli 100 eurot pensionilisa tooma. Seejärel andis noormees naisele võltsitud 200eurose raha ja soovis tagasi saada 100 eurot. Naine andis 80 eurot.

Politsei pressiesindaja kinnitas, et käekiri on kahe juhtumi puhul sarnane – noormees valib välja vanema inimese, pakub võltsitud rahatähte ja soovib saada vastu raha.

Politsei pressiesindaja rõhutas, et kui inimene on pensioniametist ja tuleb pensioniraha tooma, peab tal olema esitada töötõend ja inimene peaks mõtlema, mis pensionilisaga saab üldse tegu olla, sest niisama seda ju ei tooda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles