Mitte ainult tartlastele

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hüperaktiivsus kohtub idülliga: Anders ja Martin Hollo, Ragne Pekarev ja Helgur Rosenthal kehastavad tavaliste olmemuredega maadlevat Tartu perekonda.
Hüperaktiivsus kohtub idülliga: Anders ja Martin Hollo, Ragne Pekarev ja Helgur Rosenthal kehastavad tavaliste olmemuredega maadlevat Tartu perekonda. Foto: ETV

Iga pidu saab ükskord otsa ja ka anarhistid ning skandalistid väsivad. «Esto TV» antitelevisiooni tegijatest on saanud pereinimesed ning Andres Maimiku ja Rain Tolgi värske komöödiasari kohtu ja pommiga ähvardamist vaevalt kaasa toob.

«Hakkab jälle pihta» sukeldub koos vaatajaga Tartu idüllilisse pereellu. Ka unine Tartu tegevuskohana näitab ehk mingit rahunemist. Ülikoolilinna postkaardilikud vaated annavad sarja vaatajale rahuliku ja turvalise tunde, et kõik on ilus ja hea.

Ilusa ja hea pereelu pealispinna all käärivad aga kaasade võimuvõitlus ja armukadedus, hüperaktiivsed lapsed loovad seal vahel oma anarhistlikku ilmakorraldust, kedagi või midagi kuulamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles