«Võsareporterit» rünnanud mees peab vangi minema

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ANZELA HODAKOVA, EDUARD HODAKOV
ANZELA HODAKOVA, EDUARD HODAKOV Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Kaks aastat tagasi Tallinnas Lasnamäel «Võsareporteri» meeskonda rünnanud mees peab vangi minema, sest riigikohus ei võtnud tema kaitsja kaebust arutusele.

Kuna riigikohus vandeadvokaadi vanemabi Raivo Bergsoni kaebust ei aruta, siis jäi muutmata Eduard Hodakovi (56) süüdimõistmine kehalises väärkohtlemises ning jõusse talle koos tema varasema kandmata karistuse liitmisega mõistetud 11 kuu ja 28 päeva pikkune vangistus, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Eduard Hodakov (56) mõisteti süüdi selles, et ta ründas 2011. aasta 11. jaanuaril kell 9 Tallinnas Linnamäe teel asuva korteri ees «Võsareporteri» meeskonda ja saatejuht Peeter Võsa, kui viimane üritas oma saatelõigu jaoks saada Eduardilt kui korteri üürnikult kommentaari, miks too ei tasu omanikule üürivõlga.

Samas väljus probleemsest korterist ka Eduardi naine Anžela, kes ähvardas «Võsareporteri» meeskonda relvataolise esemega, märkis süüdistus.

Nähes naist relvaga põgenesid võttegrupid liikmed koos korteri omanikuga liftiga, kuid Eduard rebis toimetaja liftist välja ning lõi veelkord operaatori käes olevat kaamerat, lõhkudes ära selle mikrofoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles