Meie aasta Tammelinnas

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Hakkab jälle pihta» tegevus käib Tartus elava pere ümber ja sees. Perre kuuluvad näitlejannast ema Veronika Vesilind (Ragne Pekarev), kaksikud Martin ja Anders Vesilind (Martin ja Anders Hollo) ning kooliõpetajast isa Raimond Vesilind (Helgur Rosenthal).
«Hakkab jälle pihta» tegevus käib Tartus elava pere ümber ja sees. Perre kuuluvad näitlejannast ema Veronika Vesilind (Ragne Pekarev), kaksikud Martin ja Anders Vesilind (Martin ja Anders Hollo) ning kooliõpetajast isa Raimond Vesilind (Helgur Rosenthal). Foto: Kaader filmist

Komöödiasarja «Hakkab jälle pihta» pühapäeval ekraanile jõudnud esimene osa pakkus sissevaadet noore pere üle kivide ja kändude kulgevasse ellu. Mida aga polnud, oli komöödia.


Olgu kohe ära öeldud, et kolm järgmist osa, mida Tallinna ja Tartu kinopublikul eelmisel nädalal piiluda lubati, suudavad piinlike olukordade vahele pisut ka muiet suule toovaid hetki pakkuda; iseasi, kui paljud televaatajad järgmisel pühapäeval perekond Vesilinnu tegemisi taas jälgida soovivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles