CESi säravaimad tähed

Kuldar Kullasepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sony Xperia Z.
Sony Xperia Z. Foto: Sony

Las Vegases Consumer Electronics Showl (CES) esitletud tooteid ei ole võimalik üles lugeda. Neid on tuhandeid. Paljud neist meedias kajastust ei leia, kuid on ka neid, mis ajakirjanikke ja analüütikuid rohkem paeluvad. Lisaks teleritele püüdsid tähelepanu nii mõnedki mobiiltelefonid, süle- ja tahvelarvuti hübriidid, ent ka külmkapid ja autode meelelahutussüsteemid.

Mobiiltelefonide poolest oli CES tavapäraselt vaikne, sest enamik tootjaid näitab oma uusi mudeleid veebruaris Barcelonas peetaval Mobile World Congressil. Küll aga esitles Las Vegases oma uut telefoni Sony – sel on nimeks Xperia Z.

See telefon on justkui ettekuulutus, millised on kuu pärast esitletavad telefonid. Neil on viietolline Full-HD-ekraan, telefoni käitab neljatuumaline protsessor ning sellega saab tänu 13-megapikslisele kaamerale teha säravaid pilte. Võib kindel olla, et selliseid telefone saab Barcelonas päris palju näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles