Tallinnas hukkus tulekahjus 50-aastane mees

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel Tallinnas Lubja tänaval toimunud tulekahjus hukkus üks mees ja sai vigastada veel neli inimest.

15. jaanuaril kell 3.47 teatati tulekahjust Tallinnas Lubja 5. Päästjate saabudes põles kahekorruselise puidust korterelamu teine korrus ja katus lahtise leegiga.

Kogu hoonel olid tugevad tulekahjustused. Kustutustööde käigus toodi akna kaudu välja 50aastane mees, kelle elu kiirabitöötajatel päästa ei õnnestunud. Haiglasse viidi kolm meest ja üks naine.

Tules hävis ka teisele korrusele viiv majatrepp, päästjad sisenesid kustutustöödeks hoone teisele korrusele redelite abil ja akende kaudu. Vigastada saanud inimesed said hoonest välja ilma päästjate abita. Tulekahjule pandi piir kella 6.41ks, põleng likvideeriti lõplikult kella 7.27ks.

Kogu hoone sai tugevaid tulekahjustusi. Kustutustöödel osalesid Kesklinna, Lilleküla, Mustamäe ja Pirita päästemeeskonnad ja päästetehnika, kohal olid ka politsei ja kiirabi. Esialgsetel andmetel saigi tuleõnnetus alguse hoone teiselt korruselt, põlengu täpsemad asjaolud selgitab välja uurimine.

Käesoleval aastal on tules hukkunud juba viis inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles