MTÜ Korruptsioonivaba Eesti otsib uut juhti

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asso Prii.
Asso Prii. Foto: Siim Männik

Ühingu Korruptsioonivaba Eesti tegevjuht Asso Prii lahkub oma ametis, uue juhi leidmiseks kuulutati avalik konkurss.

Asso Prii ütles Postimehele, et läheb erasektorisse uusi väljakutseid otsima, ent ei soovinud esialgu öelda, kuhu. Prii lahkub veebruari keskpaigas. 

Korruptsioonivaba Eesti kuulutas välja konkursi uue tegevjuhi leidmiseks, kelle ülesanneteks on organisatsiooni igapäevane juhtimine ja töö korraldamine, ühingu esindamine avalikkuse ees ning analüütiline töö.

Kandidaadilt oodatakse kõrgharidust (soovitavalt avalikus halduses, riigiteadustes või õigusteaduses) ning eelnevat kogemust õigusaktidega töötamisel, samuti head analüüsivõimet, väga head suhtlemis- ja väljendusoskust, juhtimiskogemust, kõrgtasemel keeleoskust, laitmatut reputatsiooni ja väga hea pingetaluvust. Kasuks tuleb ka eelnev kodanikuühiskonnas töötamise kogemus ning eelnevad teadmised korruptsioonivastasest tegevusest.

Ühing Korruptsioonivaba Eesti on mittetulundusühing, mille  eesmärk on juhtida ühiskonna tähelepanu avalikus ja erasektoris toimuvatele korruptsiooniilmingutele. Alates 2007. aastast on ühing rahvusvahelise korruptsioonivastase organisatsiooni Transparency Internationali akrediteeritud esindaja Eestis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles