Seisukoht: me vastutame iga päev, iga tund

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Möödunud aasta lõpul lahvatas lasteaednike pahameel Tartu linnavalitsuse vastu, sest eelarvesse polnud planeeritud sentigi raha nende palga tõusuks. Tartu Haridustöötajate Liidu, hoolekogude ja lasteaednike endi survel lubas raad tõsta palku aprillist viis protsenti. Opositsiooni ettepanekud palgatõusuks 1. jaanuarist hääletas koalitsioon maha.

Ma ei taha korrata neid väiteid, mis on juba esitatud lugematutes kirjades, avaldustes ja artiklites. Ma räägin vastutusest.

Erinevalt kooliõpetajatest vastutame meie kogu rangusega laste elu ja tervise eest. Kuigi statistika ütleb, et 97,5 protsenti õnnetustest nendega juhtub kodus ja ainult 2,5 protsenti lasteasutustes, kaasa arvatud koolid, ei lohuta see lapsevanemat, kelle lapsega on õnnetus juhtunud. Ja midagi täielikult lapsekindlaks teha on peaaegu võimatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles