Noored käisid Venes medalijahil

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskvas teadmisi näidanud vene lütseumi noored Artur Panov (ees vasakult), Hristina Korne­jeva, Artur Tukmatšov, Darja Kovešni­kova (taga), Aleksandra Kotševa ja Kristina Orehhova.
Moskvas teadmisi näidanud vene lütseumi noored Artur Panov (ees vasakult), Hristina Korne­jeva, Artur Tukmatšov, Darja Kovešni­kova (taga), Aleksandra Kotševa ja Kristina Orehhova. Foto: Sille Annuk

Seltskond Tartu vene lütseumi 11. klassi õpilasi alustas uut poolaastat hea tujuga – vaheajal käidi Moskvas suurel olümpiaadil, kust toodi koju üks peotäis medaleid, teine diplomeid ja ka neli kuldset karikat.

Kooliõpilastele ja tudengitele mõeldud olümpiaad kannab pisut pompoosset nime «Planeedi erudiidid» ning erinevalt tavapärastest võistlustest, kus keskendutakse vaid ühele ainele, on selle eesmärk avada noorte potentsiaal mitmesuguste ülesannete kaudu.

Vene lütseumi õpilased Darja Kovešnikova, Aleksandra Kotševa, Kristina Orehhova, Hristina Kornejeva, Artur Pa­nov ja Artur Tukmatšov on olümpiaadil osalenud kolm aastat. Esimesel aastal vaid interneti eelvoorus, eelmine kord jõuti juba ka finaalvõistlusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles