Ärilinnakus valmivad viljad

, Technopolis Ülemiste müügidirektor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärilinnakud pakuvad neljale seinale ja katusele lisaks julgustavaid saatusekaaslasi, ühiseid arutelusid, aga ka tugiteenuseid, mis aitavad alustavatel ettevõtetel hoogu koguda.
Ärilinnakud pakuvad neljale seinale ja katusele lisaks julgustavaid saatusekaaslasi, ühiseid arutelusid, aga ka tugiteenuseid, mis aitavad alustavatel ettevõtetel hoogu koguda. Foto: Technopolis Ülemiste

Kriis mõjus külma dušina, mis pesi meid puhtaks, lõi pildi selgeks ja andis värskust – paljudes inimestes tärkas nii ettevõtja vaim.

Kriis oli tegelikult meile ilus kingitus. Viimaste aastatega on Eesti ettevõtlusaktiivsus aina kasvanud – SEB Panga andmeil luuakse iga 50 tööealise elaniku kohta Eestis üks ettevõte.

2012. aasta esimesel poolel loodi aasta varasemast 35 protsenti rohkem ettevõtteid teenusesektoris ja 15 protsenti info-sideteenusettevõtteid. Kinnisvaraarendajana tekib neid numbreid nähes küsimus: mida teha, et kasv ei kahaneks, et äsja sündinud ettevõtted ellu jääksid ja kasvaksid? Iga loodud firma on ju vesi meie veskile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles