Elanikud saavad avaldada arvamust, mida endise Kristiine turu asemele soovivad

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elanikud saavad sõna sekka öelda, mida tahaksid Kristiine turu asemel näha
Elanikud saavad sõna sekka öelda, mida tahaksid Kristiine turu asemel näha Foto: Kristiine linnaosa valitsus

Kristiine linnaosa valitsus kutsub elanikke avaldama arvamust, kuidas võiks edaspidi kasutada Tulika tänava ääres asuvat maa-ala, kust likvideeriti Kristiine turg.

Kristiine linnaosa vanem Andrei Novikov lubas, et linn kasutab vabanevat maa-ala jätkuvalt avalikes huvides ning et selliseid maatükke on linnaosas vähe, soovitakse otsuse langetamisel arvestada Kristiine elanike soove.

Elanikud saavad oma arvamust avaldada jaanuari lõpuni.

Linlaste ettepanekutest lähtuvalt kaalub Kristiine linnaosa valitsus ka menetluses oleva detailplaneeringu lähteülesande muutmisettepanekute esitamist Tallinna linnaplaneerimisametile, teatas linnaosavalitsus.

Diskussiooni algatamiseks on linnaosavalitsus välja pakkunud, et sinna võiks tulla haljasala või laste mänguväljak ning talvisel ajal uisuplats ja lumelinnak. Andrei Novikovi sõnul tellib linnaosavalitsus piirkonnas ka täiendavaid müra- ja õhusaaste uuringuid, et laste mänguväljaku rajamise võimalikkust otsustada.

Oma arvamust saab avaldada, helistades linnaosavalitsuse telefonil 6457138, kirjutades e-posti aadressile: kristiine@tallinnlv.ee või külastades veebiaadressi www.tallinn.ee/kristiine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles