Laupäevasel kirbuturul toimub heakorrakuu infopäev

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirbuturg Telliskivi loomelinnakus.
Kirbuturg Telliskivi loomelinnakus. Foto: Peeter Langovits.

Laupäeval, 25. aprillil algusega kell 10 korraldab Tallinna Keskkonnaamet Telliskivi linnakus toimuva kirbuturu raames heakorrakuu infopäeva.


Infopäeval jagatakse kõigile huvilistele infot jäätmekäitlusest ja lemmikloomade pidamisest, vahendas Raepress. Alates kella 11 saab tutvuda säästva tarbimise ja jäätmeinfolavaga ning küsida jäätmeinfot keskkonnaameti spetsialistilt.

Eesti Väikeloomaarstide Seltsi kollases välitelgis saab kiibistada ja vaktsineerida lemmikloomi. Kell 14-15 toimub koerteshow, kus Nõmme Noortemaja koerakasvatajad tutvustavad erinevaid koeratõuge ja kõike koerakasvatusega seonduvat. Jagatakse lemmikloomapidamisega seotud infomaterjale.

Lastele pakuvad lusti Prügihunt ja Pakendite Sortimise Meister.

Kirbuturgu korraldab MTÜ Eesti Kirbuturg. Ettevõtmise eesmärgiks on muuta kirbuturud harjumuspäraseks asjade hankimise ja taaskasutusse suunamise kohaks.

Telliskivi loomelinnak asub aadressil Telliskivi 60a.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles