Raadiosaade tõi miksitaja ellu eesmärgi

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Masingu kooli direktor Tiina Kallavus ütleb rõõmsalt, et tal on kõigest seinast seina õpitust elus kasu olnud. Näiteks keskkoolis autoklassis õppimine õpetas teda poisse mõistma. «Üritan ka mehi mõista,» naerab ta. «Olen väga õnnelik, et oleme erinevad. Pelgan väga neid võrdseid võimalusi naistele ja meestele. Las mees jääb meheks ja naine naiseks, aga teeme omavahel koostööd.»
Masingu kooli direktor Tiina Kallavus ütleb rõõmsalt, et tal on kõigest seinast seina õpitust elus kasu olnud. Näiteks keskkoolis autoklassis õppimine õpetas teda poisse mõistma. «Üritan ka mehi mõista,» naerab ta. «Olen väga õnnelik, et oleme erinevad. Pelgan väga neid võrdseid võimalusi naistele ja meestele. Las mees jääb meheks ja naine naiseks, aga teeme omavahel koostööd.» Foto: Sille Annuk

Perutava vaimu ja käitumisprobleemidega lapsi õpetava Masingu kooli direktoril Tiina Kallavusel oli kolmapäev tavalisest äkilisem: eelmisel õhtul oli üks õpilane pussitanud ema. Meil lihtsalt on ka eriliselt erilisi päevi,  tõdeb direktor.

Õnneks kergemalt kannatada saanud ema on just kabinetist lahkunud. Väikest kasvu ja sugugi mitte range koolijuhi väljanägemisega Tiina Kallavus paneb prillid lauale kaustade virna kõrvale ning sätib end koduselt diivanile.

Alati krapsakalt tegutsev, liikuv ja rääkiv direktor ei paista väsinud või pinges, kuid suur kruus parajalt kanget kohvi kulub ära küll. Kõrvale võib suurest kausist võtta Tiina kommi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles