Tipprõivad pääsevad tartlase riidekappi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainimaja perenaine Hedviga Vei kannab ka ise ülima rahuloluga outlet-müügist ostetud pluusi ja seelikut. Rõivaste autor on Xenia Joost.
Disainimaja perenaine Hedviga Vei kannab ka ise ülima rahuloluga outlet-müügist ostetud pluusi ja seelikut. Rõivaste autor on Xenia Joost. Foto: Sille Annuk

«Kui sa mulle külla tuled, siis ma panen lauale kolm tassi – sulle, mulle ja mu uuele mantlile,» ütles rahulolev klient Disainimaja perenaisele pärast õnnestunud ostu. Tema vastne rõivaese näis otsekui isiksus.

Järgmisel päeval sai Disainimaja perenaine Hedviga Vei samalt kliendilt kirja: «Mantel on rõivakapi elanike poolt hästi vastu võetud. Täna käisime õues. Mantlile meeldivad komplimendid,» seisis seal.

Hedviga Vei naerab seda lugu jutustades, öeldes, et küll on tore, et Tartus leidub kliente, kes oskavad Eesti moeloomingut hinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles