Robson üllatas mullust poolfinalisti Kvitovat

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti tõusev täht Laura Robson.
Briti tõusev täht Laura Robson. Foto: Reuters/ScanPix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel langes konkurentsist välja kaheksanda asetusega Petra Kvitova, kes jäi teise ringi kohtumises alla WTA tabeli 53. reketile Laura Robsonile. 18-aastane britt alistas kogenuma kolleegi 2:6, 6:3, 11:9, seejuures lõppes kolm tundi kestnud kohtumine kohaliku aja järgi alles kell pool üks öösel.

Kuna Suurbritannia naistest jõudis kolmandasse ringi ka Heather Watson, siis on tegemist esimese korraga pärast 1991. aastat, kui suure slämmi turniiril jõuab nii kaugele kaks Briti naist. Teiste tippude tööpäev kujunes kergeks – maailma esireket Victoria Azarenka alistas 6:1, 6:0 kreeklanna Eleni Daniilidou ja kolmanda paigutusega Serena Williams oli tulemusega 6:2, 6:0 parem hispaanlannast Garbine Muguruzast.

Meeste seas alistas Roger Federer kolmes setis Nikolai Davõdenko ja Andy Murray samuti kolmes setis Joan Sousa. Juan Martin del Potro ei loovutanud ainsatki setti Benjamin Beckerile ja Jo-Wilfried Tsonga oli üle jaapanlasest Go Soedast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles