Mees üritas 3000 paki salasigarettidega üle Narva jõe Eestisse ujuda

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salasuitsupakkidest parv Narva jõel.
Salasuitsupakkidest parv Narva jõel. Foto: MTA

Narva kordoni piirivalvurid avastasid eile öösel Narva jõel ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse, samuti leiti piirkonnast kuus kasti Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigaretti.

17. jaanuaril kella 5 ajal avastas Ida prefektuuri piirivalvebüroo Narva kordoni toimkond Narva jõel Väikesaare juures ühe inimese poolt ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse. Inimene jõudis Vene Föderatsioonist Väikesaarele ning märgates seal piirivalvureid, ujus ta tagasi.

Koheselt teavitati juhtumist ka naaberriigi piirivalvureid, kes pidasid kinni ebaseaduslikult piiri ületanud mehe. Rikkujaks osutus Narva elanik, 26-aastane Konstantin.

Tund aega hiljem leidsid piirivalvurid Narva jõe äärest koti mehe riietega. Väikesaarelt avastati kuus kilesse pakitud kasti, milles oli 3000 pakki (60 000 sigaretti) Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigarette. Leitud salakaup anti üle Ida maksu- ja tollikeskuse esindajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles