Üle ookeani lendab lumine koit

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal tõi Lauri Tamme rahvuseeposeainelise kavandi «Teekond maailma lõppu» järgi Colorado osariigis valminud lumeskulptuur võistkonnale kolmanda koha.
Eelmisel aastal tõi Lauri Tamme rahvuseeposeainelise kavandi «Teekond maailma lõppu» järgi Colorado osariigis valminud lumeskulptuur võistkonnale kolmanda koha. Foto: Jana Huul

Eile asus tartlaste ja võrulaste nelik üle Atlandi lendama. Ameerika Ühendriikides ja Kanadas ootab neid ees seesama taevast alla sadanud asi, mida tänavune talv on ohtrasti jaganud ka Eestisse – lumi.

Eesti tiimi ootab Põhja-Ameerika kahes riigis ees rohkem kui kuu aja jooksul kolm rahvusvahelist loomingulist jõukatsumist. Võistlus käib lumeskulptuuride valmistamises.

«Eelmisel aastal tulime Coloradost lumeskulptuurivõistluselt tagasi õnnelikult kolmanda kohaga, mis meile oli suur üllatus,» ütles Võru linnagalerii galerist Jana Huul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles