Lasnamäele tuleb kaheksa uut mänguväljakut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Tallinna Keskonnameti väljakuulutatud riigihanke uute mänguväljakute rajamiseks võitis Tiptiptap OÜ, kes paneb enne jaanipäeva Lasnamäele üles kaheksa mänguväljakut koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on mänguväljakud komplekteeritud arvestades 2-12-aastaste laste vajadustega. «Lisaks mänguelementidele nagu kiiged, mänguautod, liutorud ja muu selline paigaldatakse kõikidele mänguväljakutele ka liivakastid, samuti istepingid ja prügikastid.»

Tööde esimese etapi maksumus on 2,6 miljonit krooni ja väljakud tehakse valmis enne jaanipäeva.

Uued mänguväljakud rajatakse Võru tn 12 ja 16 vahelisele haljasalale, Paekaare tn 44 ja 46 esine haljasalale, Kivila tn 16 ja 22 vahelisele haljasalale, Mahtra tn 22 ja 30 vahelisele haljasalale, Mahtra tn 36 ja 40 vahelisele haljasalale, Mahtra tn 66 ja 68 vahelisele haljasalale, Kärberi tn 26 ja 28 vahelisele haljasalale ning Virbi 20 hoovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles