Edetabelid näitavad Savisaare raamatu müügiedu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo müügiedetabelis on Edgar Savisaare teos Kättemaksukontori fänniraamatu ja Marko Matvere reisimälestuste vahel.
Apollo müügiedetabelis on Edgar Savisaare teos Kättemaksukontori fänniraamatu ja Marko Matvere reisimälestuste vahel. Foto: Uwe Gnadenteich

Keskerakonna esimehe ja Tallinna linnapea Edgar Savisaare uus raamat «Tõde Eestist» on raamatumüügi edetabelite tipus.


Apollo müügi- ja turundusjuhi Eha Panki sõnul on Savisaare uuest raamatust tänase seisuga realiseeritud ligi pool algsest sisse ostetud kogusest.

«Raamat oli väga menukas raamatu esitluse päeval 15. jaanuaril Solarise Apollos, mil kõik kohapeal olnud ligi paarsada raamatut ära osteti. Üldiselt võib öelda ka seda, et peamiselt on raamatut ostetud pealinna Apollo kauplustest,» lausus Pank.

Apollo raamatukaupluste müügiedetabelis on Savisaare raamat teisel kohal, jäädes müüginumbrilt alla vaid «Kättemaksukontori fänniraamatule.

Rahva Raamatu edetabelis on Savisaare raamat kolmandal kohal. Rahva Raamatu kodulehe andmetel on Savisaarest rohkem müüdud teisel kohal olevat «Eesti ajalugu» II. Ajalooraamat on andnud palju kõneainet sellega, et purustab müüdi eestlaste muistsest vabadusvõitlusest.

Rahva Raamatu enim müüdud raamat möödunud nädalal oli aga samuti «Kättemaksukontor. Fänniraamat». Sellesama raamatu kinkis Savisaarele tema raamatuesitlusel ka TV3 operaator Veiko Vares, kellega Savisaarel mõne aja eest ööklubi Venus lähedal konflikt tekkis.

«Soovin teile, et teie raamat müüks sama hästi kui «Kättemaksukontori» oma,» ütles Vares raamatut üle andes.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles