Uued loomeettevõtted sirutavad tiibu

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Kõivupuu (vasakul) ja Eva Prüüs pakuvad klientidele sisekujundust ning kui on soovi, siis sinna sobivat ise tehtud lampi. Nende lampe saab osta ka Tapeedistuudio ja Roosimari Sisustustekstiilide ühisest poest ning loomemajanduskeskuse Disainimajast.
Triin Kõivupuu (vasakul) ja Eva Prüüs pakuvad klientidele sisekujundust ning kui on soovi, siis sinna sobivat ise tehtud lampi. Nende lampe saab osta ka Tapeedistuudio ja Roosimari Sisustustekstiilide ühisest poest ning loomemajanduskeskuse Disainimajast. Foto: Sille Annuk

Loomemajanduskeskuse äriplaanide koolituselt lendab taas laiali peotäis uusi ettevõtjaid. Mõni tuli sinna algul pisut ähmase sihiga, teised jälle olid lennuvalmid juba enne kursust.

Triin Kõivupuu ja Eva Prüüs on sõbrannad juba algkoolipäevilt ning nüüd ka äripartnerid. Kaubamärgi Trinka Disain all müüvad nad ise käsitsi valmistatud lampe ning teevad sisekujundust nii ettevõtetele kui ka eraisikutele.

Nad on tegutsenud juba mõne aasta, kuid leidsid siiski, et äriplaanikoolitus võiks kasuks tulla, ning nii ka oli. «Väga palju saime uusi kontakte ja tutvusi ning juba ka teeme koostööd,» rääkis Kõivupuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles