Parteipalk koguneb mitmel tööpostil

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Karilaid
Jaanus Karilaid Foto: Eduard Laur

Kui kaob töökoht riigikogu nõunikuna ning volikogu esimehe kohast jääb aega üle, siis leiab partei oma inimesele lisamotivatsiooni, pannes nad linnaosavanema asetäitja ametisse.

Parteipiletist lähtuv personalipoliitika ei ole iseloomulik vaid Tallinna juhtivale Keskerakonnale, vaid seda on ministeeriumide nõunike ja abide näol varjamatult ellu viinud näiteks ka Isamaa ja Res Publica Liit ning Reformierakond. Postimehele kurtis aga üks Tallinna Nõmme linnaosa valitsuse ametnik, et Keskerakonna Läänemaa piirkonna juht ja Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid (35) on palgal ka Nõmmel, kuid tööl teda näha ei ole.

Enne Nõmme linnaosa vanema asetäitja kohale jõudmist läinud aasta aprillis aitas Karilaid oma erakonda riigikogu fraktsiooni nõunikuna. Kui aga nüüdne riigikogu demokraatide ühendus Keskerakonnast välja astus, kuivas viimase saadikurühm Toompeal nii kokku, et kõiki fraktsiooni nõunikke ei saanud enam palgal hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles