Nõmme linnaosavalitsuse hoone leidis uue omaniku

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Nõmme linnaosavalitsuse hoone Vabaduse pst 65 leidis enampakkumisel uue omaniku.
Endine Nõmme linnaosavalitsuse hoone Vabaduse pst 65 leidis enampakkumisel uue omaniku. Foto: Mihkel Maripuu

Eelmise aasta lõpuni Nõmme linnaosa valitsuse kasutuses olnud Vabaduse pst 65 kinnistu uueks omanikuks saab OÜ Kodukolde Kinnisvara.


Kinnistu müügihinnaks kujunes avaliku kirjaliku enampakkumise tulemusena 253 600 eurot, seega kerkis kinnistu hind 220 000 euro suurusest alghinnast 15 protsenti kõrgemaks, teatas Raepress.

Kinnistu pindala on 2622 ruutmeetrit, sellel asub kuni eelmise aasta lõpuni linnaosa valitsuse administratiivhoonena kasutusel olnud hoone. Kinnistu maakasutuse sihtotstarve on ühiskondlike ehitiste maa.

Kinnistu müügist saadav tulu läheb sihtotstarbeliselt Nõmme linnaosas Valdeku tn 13 kinnistul sauna ja spordikeskuse ehitustöödeks. Valdeku tn 13 kinnistul asuva tühjana seisev endine koolihoone ehitatakse ümber, muuhulgas rajatakse sinna ka uus avalik saun ja spordikeskus, ehitamisega on juba algust tehtud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles