Enim põhjustavad nurinat sõiduteed

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Võib öelda, et inimesed on enamiku omavalitsuse pakutavate avalike teenustega rahul ning hindavad praegust olukorda kas sama heaks või paremaks kui mõni aasta tagasi, võib kokku võtta Saar Polli värske uuringu «Elanike rahulolu kohalike avalike teenustega». Viimase viie aasta jooksul on inimeste arvates kõige rohkem halvenenud sõiduteede olukord.

«Kui kõik on kuulnud seda väidet, et elu maal sureb välja ja kõik teenused kaovad ja muutuvad kehvemaks, siis uurin­gu tulemused seda ei kinnita,» ütles regionaalminister Siim Kiisler. «Nende valdkondade suhtes, mida oleme viimastel aastatel regionaalsete toetustega toetanud, nende suhtes on hoiak selgelt positiivne. Pigem tõdetakse, et selles vallas on asi läinud paremaks.»

Valdav osa (94 protsenti) on rahul lasteaia või lastesõimega, kus nende lapsed käivad. Kahe kolmandiku vastanute hinnangul on nende lasteaia hoone, ruumide, mänguväljakute olukord viimase paari aasta jooksul paremaks muutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles