Nailonliinil trikitamine nõuab keskendumist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauri-Viljar Vahesaar käis publiku ees esinemise närvi kogumas Treffneri talendivõistlusel. Üks tema kava esimesi elemente oli staatiline Buddha asend (1), samuti näitas ta publikule liinil kõndimist, mis on trikkide aluseks (2). Liini peale saab hüpata näiteks kõhuli (3) või hoogu võtta (4) ja seejärel saltoga liinilt maha hüpata (5)
Tauri-Viljar Vahesaar käis publiku ees esinemise närvi kogumas Treffneri talendivõistlusel. Üks tema kava esimesi elemente oli staatiline Buddha asend (1), samuti näitas ta publikule liinil kõndimist, mis on trikkide aluseks (2). Liini peale saab hüpata näiteks kõhuli (3) või hoogu võtta (4) ja seejärel saltoga liinilt maha hüpata (5) Foto: Andreas Must

Aastaid on inimesed tsirkuses köielkõndijaid imetlenud, kuid elastsel liinil mitmesuguste trikkide tegemine on sellest sammuke veel edasi.

Hugo Treffneri gümnaasiumi abiturient Tauri-Viljar Vahesaar (19) astus poole aasta eest teist korda elus elastsele liinile ehk slack­line’ile. Kolm kuud tagasi ehk vaid paarikuise harjutamise järel pälvis ta ülemaailmsel videovõistlusel King of Slack­line 2012 koha parima 15 seas.

15 sekka viis noormehe viie vooru edukas läbimine. Igasse uude ringi pääsemine tähendas seda, et osalised saatsid võistlusele uue video, mida žürii hindas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles