Butkevičius: Ämarile tuleks leida uus rakendus

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Visiit Tallinna oli Algirdas Butkevičiuse teine välissõit peaministrina, enne käis ta Lätis, järgmisena on kavas Poola.
Visiit Tallinna oli Algirdas Butkevičiuse teine välissõit peaministrina, enne käis ta Lätis, järgmisena on kavas Poola. Foto: Peeter Langovits

Et Leedu on Šiauliai õhuväebaasi juba kõvasti investeerinud, võiks NATO õhuturbebaas siiski sinna jääda ning Ämarile peaks allianss leidma mingi muu otstarbe, leidis üleeile peaministrina esimest korda Eestit väisanud Algirdas Butkevičius intervjuus Postimehele.

Minnes tagasi möödunud sügisesse ja teie koalitsiooni moodustamise juurde – üks teie siinne aatekaaslane märkis, et kas teil poleks olnud lihtsam teha valitsust konservatiividega kui oma praeguste liitlastega.

Meie kui sotsiaaldemokraatlik partei valisime endale partneriks Tööerakonna, Korra ja Õigluse ning Poolakate Valimisaktsiooni. Nendega olime koos opositsioonis ning tuleb austada valijate tahet, kes andsid kõige rohkem hääli sotsiaaldemokraatidele ja Tööerakonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles