Koger venitab hüvitise tasumisega

Andrus Karnau
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volta tehase peahoone tagused angaarid on siiani lammutamata, nii avanebki Ott Karma enam kui paari miljoni kroonise korteri akendest ühele poole kaunis vaade kunagisele Kopli kalmistule ja merele, kuid teisel pool mustendavad eterniit ja tõrvapapp.
Volta tehase peahoone tagused angaarid on siiani lammutamata, nii avanebki Ott Karma enam kui paari miljoni kroonise korteri akendest ühele poole kaunis vaade kunagisele Kopli kalmistule ja merele, kuid teisel pool mustendavad eterniit ja tõrvapapp. Foto: Mihkel Maripuu

Kui noor pere Tallinna Koplisse Volta maja katusekorrusele korteri ostis, ei osanud nad aimatagi, et selle seinad ja laed värisevad vahetpidamata, nii öösel kui päeval. Ammugi aga mitte seda, et kuigi riigikohus tuntud ehitusfirmalt hüvitise välja mõistis, ei kavatsegi viimane seda tasuda.

Vibratsioon oli nii tugev, et taldrikud köögikapis klirisesid. Müra vähendamiseks topiti näiteks trepi klaaspiirde ning lae ja laelampide vahele paberit.

Pereisa Ott Karma ütles, et kui korterit vaatamas käis, siis väitis müüja, et vibratsioon tuleb ehitustöödest. Ehitusfirma Koger ja Partnerid lõpetas Volta tehasehoone ümberehituse kortereiks keavdel 2008.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles