Naabrite kiire tegutsemine päästis põlengust eaka naise

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Tallinnas Madala tänaval puhkes täna hommikul tulekahju viiekordse maja korteris, kus viibinud naise päästsid kiire tegutsemisega naabrid.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja sõnul sai häirekeskus tulekahjust teate kell 8.48. Kohapeal selgus, et põleng oli puhkenud viiekordse maja viimasel korrusel asuvas korteris.

Põlengut märkasid esimesena tähelepaneliku naabrid, kes helistasid suitsuvingu tundes hädaabinumbrile 112. Nad koputasid ka korteriuksele, mille taga põleng toimus, ja aitasid ukse avanud kaheksakümnendates eluaastates kuulmisraskustega naise korterist välja.

Pressiesindaja teatel olid naisel tuleõnnetuse tagajärjel tekkinud hingamisraskused ja kiirabi toimetas ta kontrolliks haiglasse.

Päästjad kustutasid elutoas põlenud kapid, raamatud ja riided. Korter sai tahma- ning alumine korter veekahjustusi. Esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse lahtise tule kasutamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles