Linnaosavalitsus paigutab põlenud sotsiaalmajast elanikke ümber

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinna linnaosavalitsus
Põhja-Tallinna linnaosavalitsus Foto: Sergei Trofimov / Den za Dnjom

Põhja-Tallinna linnaosa valitsus Tuulemaa tänava sotsiaalmajas nende elanike ümberpaigutamisega, kelle kodud täna varahommikul toimunud põlengus kannatada said.

Osa inimesi on majast ise lahkunud ja osa soovijaid on juba ajutisele elamispinnale paigutatud, teatas linnaosavalitsuse pressiesindaja. Neile, kes ootasid ümberpaigutamst, pakkus linnaosavalitsus sooja kohvi ja pirukaid.

Evakueeritud elanikud paigutatakse ajutiselt teistesse linna sotsiaalmajutusüksustesse. Tuulemaa 6 sotsiaalmajas elab kokku umbes 200 elanikku. Kui paljud neist uut ajutist elupaika vajavad, selgub täna õhtuks.

Kolmanda korruse koridor sai tules suitsu- ja veekahjustusi. Veekahjustusi on saanud ka korterid teisel korrusel. Linnavaraamet hindab tekkinud kahju ja remondivajaduse ning seejärel korraldatakse hoone taastamine.

Täna hommikul kell 5.32 puhkes tulekahju Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval asuvas neljakordses sotsiaalmajas kolmandal korrusel. Korterist, milles põleng toimus, päästis hoone valvur kaks last, kes viidi lastehaiglasse kontrolli. Lastel olid tulekahju tagajärjel kergemad hingamisraskused. Õnnetuse hetkel oli laste ema hetkeks korterist lahkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles