Tiitlid läksid Venemaale ja Norrasse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talitriatlon on tavalisest triatlonist erinev alade ja nende järjestuse poolest. Ujumise asemel peab talitriatlonil suusatama ning jooksuga hoopis alustatakse. Jalgrattasõit on mõlemal aga teine ala.
Talitriatlon on tavalisest triatlonist erinev alade ja nende järjestuse poolest. Ujumise asemel peab talitriatlonil suusatama ning jooksuga hoopis alustatakse. Jalgrattasõit on mõlemal aga teine ala. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeval jagasid talitri­­atleedid Tartus Euroopa meistri tiitleid. Meeste eliitklassis said nelikvõidu venelased, naiste eliidis jagunesid medalid Norra ja Tšehhi vahel.

Umbes kuue miinuskraadi ja põhjakaarest puhuva tuulega sulnis talveilm oli värskes õhus tegutsemiseks igati mõnus, kuid ometi ei olnud võistluse nimekusest hoolimata kogunenud raja äärde just palju kaasaelajaid.

Publiku vähesus aga ei mõjutanud võistluse käiku. Meeste arvestuses finišeeris möödunud kümnendite suviste diskohittide saatel esimesena Venemaalt Krasnojarskist pärit Pavel Andrejev (29), kes kaitses nii eelmisel aastal saadud tiitlit. Talle järgnesid koondisekaaslased Maksim Kuzmin, Dmitri Bregeda ja Jevgeni Ki-rillov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles