Viirused jätavad koolipinke tühjaks

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Härma gümnaasiumi ajalooõpetaja Urma Linnus oli reedel terve ja rivis. Parajasti tema tunnis olnud 25 õpilasega 9.b klassist oli sel päeval koolis aga vaid 16 neidu ja noormeest. Kokku puudus reedel koolist aga 381 õpilast.
Härma gümnaasiumi ajalooõpetaja Urma Linnus oli reedel terve ja rivis. Parajasti tema tunnis olnud 25 õpilasega 9.b klassist oli sel päeval koolis aga vaid 16 neidu ja noormeest. Kokku puudus reedel koolist aga 381 õpilast. Foto: Kristjan Teedema

Juba paar nädalat tagasi väikseid ja suuri kimbutama hakanud gripilaadsed viirushaigused võtsid Härma gümnaasiumis nii kõvasti võimust, et kool tegi õppetöös muudatusi. Tartu teistes koolides käis elu harjumuspärast rada pidi.

Härma gümnaasiumi 9.b klassi õpilastest puudus reedel laias laastus kolmandik. «Hommikul oli meil ka 10.c klass hästi hõre, haigeid jätkub,» ütles Härma gümnaasiumi õppejuht Mare Räis.

Gripilaadsed viirused hakkasid 783 õpilasega Härma gümnaasiumis märku andma enam kui nädal tagasi, 18. jaanuaril. Eelmise nädala lõpus olid aga tühjad juba pea pooled pingid, sest reedel puudus koolist 381 õpilast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles