Korruptsioonivaba Eesti tegevjuhiks kandideerib 19 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asso Prii, Korruptsioonivaba Eesti juhatuse liige
Asso Prii, Korruptsioonivaba Eesti juhatuse liige Foto: Erakogu

Ühingu Korruptsioonivaba Eesti tegevjuhiks kandideerimiseks esitas tähtajaks avalduse 19 inimest, ühing loodab uue juhi leida veebruari keskpaigaks.

«Konkursile on laekunud 19 avaldust ning hakkame koos juhatusega neid läbi vaatama,» kinnitas ühingu senine juht Asso Prii BNSile. Sobivate kandidaatide intervjueerimisega tehakse tema sõnul algust niipea kui võimalik. «Loodame, et oleme parima kandidaadi välja valinud hiljemalt veebruari keskpaigaks.»

Ühingu Korruptsioonivaba Eesti juht Asso Prii lahkub ametist tööle erasektorisse ning ühing kuulutas jaanuari keskpaigas välja konkursi uue tegevjuhi leidmiseks.

Korruptsioonivaba Eesti tegevjuhi ülesanded on organisatsiooni igapäevane juhtimine ja töö korraldamine, ühingu esindamine avalikkuse ees ning analüütiline töö.

Ühing ootas tegevjuhi kandidaadilt kõrgharidust, eelnevat kogemust õigusaktidega töötamisel, head analüüsivõimet, väga head suhtlemis- ja väljendusoskust, juhtimiskogemust, kõrgtasemel eesti ning inglise keele oskust kõnes ja kirjas, laitmatut reputatsiooni ja väga head pingetaluvust.

Kandidaat peaks olema valmis asuma ühingu tegevjuhi kohale esimesel võimalusel, Asso Prii lahkub oma kohalt veebruaris.

Ühing Korruptsioonivaba Eesti on alates 2007. aastast rahvusvahelise korruptsioonivastase liikumise Transparency International esindaja Eestis. Ühingu tegevuse olulised toetajad on Avatud Eesti Fond ja Euroopa Komisjon.

Ühingu eesmärk on juhtida ühiskonna tähelepanu avalikus ja erasektoris toimuvatele korruptsiooniilmingutele. Korruptsioonivaba Eesti peab oma missiooniks olla avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille eesmärk on korruptsiooni vastu võitlemine ning läbipaistvuse suurendamine ühiskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles